SITE MANAGER voor Olen en Herselt

“We are different, we are delicious!”  

CULINOR food group, met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf is opgestart in 1989 en kende als succesvolle familiale KMO – oa mede dankzij relevante overnames van sectorgenoten en entrepreneurisme – een exponentiële  groei met als resultaat een jaaromzet van ruim €100M of 200.000 maaltijden per dag en een 500-tal medewerkers. Sinds 2016 maakt Culinor deel uit van het Zwitserse beursgenoteerde ORIOR.  

CULINOR heeft in België 5 productievestigingen waarvan een centraal warehouse en ontwikkelt, produceert en vermarkt haar producten in de voedingsretail, de foodservice en – via haar afdeling B2C –  “Home Cuisine”.  

Momenteel zoeken we – ter versterking van ons management team – voor onze divisie Vaco’s kitchen  een (m/v/x)  

SITE MANAGER

voor onze fabrieken in Olen en Herselt 

Het doel van jouw functie  

Als SITE MANAGER ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de Culinor Food Group strategie in concrete doelstellingen voor onze divisie Vaco’s kitchen.  

Vanuit jouw overkoepelende leiderschapsrol waak je mee over de goede organisatie en planning van  alle operationele activiteiten en lokale afdelingen zoals productie, logistiek, HSE, HR, maintenance en de externe relaties.  

Tevens werk je in een matrix-structuur en heb je rechtstreekse contacten met de directie van het hoofdkantoor die overkoepelend verantwoordelijk is voor supply chain, kwaliteit, operations, productontwikkeling, sales en finance & administration.  

Wat verwachten we van jou?  

Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: 

  • strategie: implementeren van de Culinor Food Group strategie en deze vertalen naar de specifieke realiteit van de sites in Olen en Herselt 
  • P&L verantwoordelijkheid: voorbereiden, beheren en rapporteren van het jaarlijkse budget. Bewaken van omzet, kosten, investeringen, winst, …  
  • people management: toezicht houden op de personeelsbehoeften ifv omzet, productiviteit, de arbeidsmarkt, … . Het opzetten van groeitrajecten voor de medewerkers en het versterken van de communicatie binnen de organisatie 
  • samenwerking: ondersteunen van het lijnmanagement en het creëren van eenheid tussen de verschillende afdelingen. Het MT als één team verantwoordelijk stellen over beide sites heen volgens ons motto ‘work as one team’  
  • resultaatgerichtheid: er voor zorgen dat werknemers hun doelstellingen en deadlines behalen. De vooropgestelde actieplannen opvolgen en eventueel aanpassen om het strategische plan van Vaco’s kitchen te realiseren  
  • matrix management: het optimaliseren van de samenwerking met het directieteam van het hoofdkantoor in Destelbergen 
  • kwaliteit & HSE: een veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn uitdragen en binnen alle afdelingen aanmoedigen. Bijdragen tot het optimale resultaat van onze certificering (IFS) 
  • interne en externe relaties: de OR en het CPBW voorzitten en onderhouden van goede contacten met vakbonden, ons inhouse uitzendkantoor, auditors en overheidsinstanties 
  • projectmanagement: actief bijdragen tot de verdere digitalisering zoals bvb bij de implementatie van een nieuw ERP-systeem 

Je hebt hierbij veelvuldig contact met zowel ons directieteam bestaande uit CEO, CFO, Operations Director, Sales & Marketing Director en Supply Chain Director als met ons middle management. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO. 

Onze ideale kandidaat heeft/is: 

  • een masterdiploma bio-ingenieur, burgerlijk ingenieur, handelsingenieur,…,  waarbij kennis/affiniteit met de sector van de voedingsproductie een belangrijke meerwaarde is 
  • minimum 10 jaar succesvolle werkervaring met P/L verantwoordelijkheid en people management. Ben je momenteel Plant Manager en wil je een stapje meer, dan is dit jouw kans!  
  • iemand die ervan houdt om zich tussen de mensen en op de werkvloer te begeven  en er vinger aan de pols te houden. Je bent dan ook een echte sparring partner voor ons MT 
  • ervaring met het uitwerken van gestructureerde plannen, het efficiënt inzetten van resources en het ondernemen van de nodige acties om het proces te monitoren of te optimaliseren 
  • sterk procesmatig en kan de strategie vertalen in concreet meetbare objectieven 
  • het vermogen om vlot prioriteiten te bepalen, maar ook flexibel en ondernemend om bij onverwachte situaties actie- en oplossingsgericht te schakelen  
  • een people manager die met charisma teams motiveert en inspireert en veranderingen op positieve manier initieert 
  • een sterke communicator die overleg stimuleert en het evenwicht bewaart tussen de belangen van de verschillende afdelingen in onze 2 sites en met het hoofdkantoor in Destelbergen 
  • ervaring met change management, omarmt veranderingen en kan hier iedereen in meenemen door een inspirerende aanpak 
  • een ‘make things happen’ attitude 
  • ziet kansen ipv problemen en weet mensen te inspireren om gezamenlijk het beste resultaat te behalen  
  • perfecte kennis Nederlands en vlotte kennis Engels. Is vertrouwd met de gangbare IT-systemen (Excel, ERP-pakket, …) 

Wat bieden wij?  

  • Een uitdagende people managersfunctie met eindverantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief, teamwork en zelfontplooiing, binnen een financieel gezond en stabiel bedrijf in een sector in blijvende expansie
  • Deel uitmaken van een succesvolle en solvabele Europese multinational, marktleider in de sector van de convenience cuisine
  • Samenwerken met een ervaren en professioneel directieteam  
  • Een bedrijf op mensenmaat met een dynamische en uitdagende cultuur gekenmerkt door korte communicatielijnen en een hands-on approach
  • De kans om bij te dragen tot het verdere succes van Vaco’s kitchen
  • Een competitief salaris met een volledig pakket aan extralegale voordelen zoals oa. bedrijfswagen, maaltijd- en ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, fietslease, fietsvergoeding en 6 ADV-dagen.  

Ben jij de kandidaat die we zoeken?   

Aarzel dan niet en mail je motivatiebrief met cv naar ons rekruteringsbureau Derveaux Select tav Hilde Derveaux  via jobs@derveaux-select.be tel. 0495/51 50 36. 
We maken graag met jou kennis via Teams of in Olen.  

Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de wet op de privacy  (GDPR)  

Meer vacatures

PRODUCTIEPLANNER

“We are different, we are delicious!” CULINOR Food Group,met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in

JUNIOR PRODUCTONTWIKKELAAR – KOK

“We are different, we are delicious!” CULINOR food group,met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in

“We are different, we are delicious!” CULINOR Food Group,met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in …

“We are different, we are delicious!” CULINOR food group,met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in …

“We are different, we are delicious!” CULINOR food group,met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in …

KOPAL nv, Belgisch marktleider in de ontwikkeling en fabricage van materialen voor schuif- en draaipoorten en omheiningen, commercialiseert en verdeelt haar producten …

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven.

Accepteren
Afwijzen