QUALITY MANAGER

« We are different; we are delicious! »

CULINOR Food Group, met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf is opgestart in 1989 en kende als succesvolle familiale KMO – oa mede dankzij relevante overnames van sectorgenoten en entrepreneurship – een exponentiële groei met als resultaat een jaaromzet van ruim €100M of 200.000 maaltijden per dag en een 500-tal medewerkers. Sinds 2016 maakt Culinor deel uit van het Zwitserse beursgenoteerde ORIOR.

CULINOR heeft in België 5 productievestigingen waaronder een centraal warehouse en ontwikkelt, produceert en vermarkt haar producten in de voedingsretail, de foodservice en – via haar aan-huis kanaal “Home Cuisine” – ook rechtstreeks aan consumenten.

Momenteel zoeken we voor de productiesites van onze divisie Vaco’s Kitchen, gelegen in Olen en Herselt, een QUALITY MANAGER (m/v/x) verantwoordelijk voor het integrale kwaliteitsbeleid.

QUALITY MANAGER

Ons bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel! Naleving van de HACCP-normen door alle medewerkers, een jaarlijkse IFS-erkenning en een sterke aandacht voor voedselveiligheid, daarvoor rekenen we op jou!

Je functie

Als Quality Manager onderhoud, evalueer en stuur je alle productiegerelateerde QA-processen bij waar nodig. Dit steeds met aandacht voor het effect van deze processen op de productieresultaten.

Jouw takenpakker bestaat oa uit het :

  • ontwikkelen, opvolgen en borgen van het kwaliteitsbeleid van de 2 productiesites (Olen en Herselt)
  • uitwerken van een overkoepelend kwaliteitsbeleid voor de 2 sites in lijn met het groepsbeleid en conform de klanteneisen, externe auditstandaarden zoals IFS en de toepasselijke wetgeving (EU,FAVV, ACS,…)
  • coachen, opvolgen en sturen van de lokale QA/QC-teams
  • opvolgen en managen van interne en externe non-conformiteiten, het formuleren van antwoorden en het voorstellen en opvolgen van corrigerende maatregelen
  • stimuleren van het kwaliteitsgedachtengoed binnen de onderneming door dagdagelijkse communicatie met de lokale productiemanagers
  • meewerken aan Operational Excellence en Continuous Improvement binnen de onderneming (bvb het digitaliseren van het kwaliteitsmanagementsysteem- en handboek, het ontwikkelen van nieuwe producten en processen, het ondersteunen van productie door het beantwoorden van kwaliteitsvraagstukken, …)
  • coördineren van het lokale food defense team
  • actief bijdragen aan het realiseren van onze duurzaamheidsdoelstellingen

Je rapporteert hiërarchisch aan de Operations Manager en functioneel aan de Group QAM.

Heb je het juiste profiel?

  • Na je masteropleiding (bio-ir, bio-wts, master biochemie, …), of gelijkwaardig door ervaring, verwierf je minimum 3-5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
  • Ervaring in een voedingsbedrijf is een sterke troef
  • Je hebt kennis van kwaliteitssystemen en hebt ervaring met overheidsinstanties
  • Je combineert wetenschappelijke kennis van o.a. microbiologie met een inspirerende communicatiestijl en organisatietalent
  • Je communiceert helder en overtuigend zowel binnen het kwaliteitsteam, het site team en op de werkvloer, maar ook schriftelijk in verslagen en rapporten
  • Door je vastberadenheid, professionalisme en overtuigingskracht slaag je er in om kwaliteit bij iedereen op de agenda te plaatsen. We zien jou dan ook vaak op de werkvloer waarbij je zaken benoemt en oplossingen voorstelt. Je bent assertief, getuigt van een natuurlijke autoriteit en kunt zaken doorduwen
  • Je weet kwaliteitsprocedures uit te werken, aan te passen en te laten toepassen
  • Je hebt een kritisch inzicht en analytisch vermogen, maar ook een hands-on en mensgerichte mentaliteit

Wat bieden wij?

Je krijgt de nodige beslissingsruimte en autonomie om impact te hebben op het kwaliteitsgebeuren van 2 sites · Bovendien kom je te werken in een gezonde onderneming met een marktleiderspositie

  • We bieden je een sleutelpositie binnen een dynamisch bedrijf met aandacht voor de medewerkers en een bedrijfscultuur waarin openheid, een goede onderlinge samenwerking, betrokkenheid, geestdrift en een goede werksfeer centraal staan
  • Je mag rekenen op een attractief salarispakket met inbegrip van o.a. een bedrijfswagen.

Deze kans laat je niet voorbijgaan!

Mail daarom meteen je motivatiebrief en cv naar jobs@derveaux-select.be Derveaux Select, t.a.v. Hilde Derveaux tel. 0495 51 50 36. De verkennende gesprekken zullen doorgaan in Olen of via Teams.

Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de wet op de privacy  (GDPR)

Meer vacatures

ALGEMEEN DIRECTEUR

Wil je deel uitmaken van een organisatie met een belangrijke maatschappelijke missie?Heb je een bijzondere interesse en/of ervaring in allerhande onderwerpen die

Site manager

“We are different, we are delicious!”    CULINOR food group, met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse

Junior HSE Manager

« We are different; we are delicious! »   CULINOR Food Group, met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden

Wil je deel uitmaken van een organisatie met een belangrijke maatschappelijke missie?Heb je een bijzondere interesse en/of ervaring in allerhande onderwerpen die …

“We are different, we are delicious!”    CULINOR food group, met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse …

« We are different; we are delicious! »   CULINOR Food Group, met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden …

Fier op dit stukje Gents erfgoed!  Bloch is en blijft een klinkende naam in Gent, bekend voor zijn zoete taartjes, lekker geurende koffiekoeken …

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven.

Accepteren
Afwijzen