« We are different; we are delicious! »
CULINOR Food Group, met hoofdkantoor te Destelbergen (regio Gent), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf is opgestart in 1989 en kende als succesvolle familiale KMO – oa mede dankzij relevante overnames van sectorgenoten en entrepreneurship – een exponentiële groei met als resultaat een jaaromzet van ruim €100M of 200.000 maaltijden per dag en een 500-tal medewerkers. Sinds 2016 maakt Culinor deel uit van het Zwitserse beursgenoteerde ORIOR.
CULINOR Food Group heeft in België 5 productievestigingen waaronder een centraal warehouse en ontwikkelt, produceert en vermarkt haar producten in de voedingsretail, de foodservice en – via haar aan-huis kanaal “Home Cuisine” – ook rechtstreeks aan consumenten.
Momenteel zoeken we ter versterking van ons Innovation & Development team (I&D) voor één van onze sites in de regio Gent een (m/v/x)
JUNIOR PRODUCTONTWIKKELAAR – KOK
Ga je helemaal op in het bedenken en uitwerken van nieuwe recepturen en ben je klaar voor een interessante carrière in een modern, snelgroeiend en succesvol bedrijf als Culinor? Wil je deel uitmaken van een hecht en dynamisch team en je koksopleiding en creativiteit valoriseren? Dan is dit jouw kans !
Wat verwachten we van jou?
Als productontwikkelaar sta je in voor de ontwikkeling en het onderzoek van nieuwe recepturen en projecten en voor de implementatie hiervan in onze productiekeuken · Tijdens je opleidingstraject leer je op de werkvloer alle facetten van het industriële koken, alsook het omgaan met onze verschillende industriële machines en toestellen · Je komt terecht in het I&D team waar je samen met jouw collega’s verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe en bestaande recepturen en/of concepten · Je maakt receptenfiches op, zorgt voor een strikte administratieve- en procesopvolging en je doet dagelijkse kwaliteitscontroles · Hierbij zijn accuraatheid en oog voor detail zeer belangrijk. Je bent kritisch op je eigen werk, zowel in de keuken als in je administratie · Je rapporteert aan de Group Innovation & Development Manager
Heb je het juiste profiel?
Je bent een echte ‘foodie’!
- Je genoot een opleiding aan een hotelschool of gelijkwaardig dankzij een rijke ervaring in de gastronomie of als productontwikkelaar in een voedingsbedrijf
- Als getalenteerde, creatieve kok ken je alles van ingrediënten en hun vele toepassingen
- Je weet je culinair talent creatief in te zetten, durft out of the box te denken en minutieus te valoriseren
- Je kunt je aanpassen aan een industriële omgeving en haar technologieën
Je bent heel leergierig, flexibel en stressbestendig - Je bent een teamplayer en hebt een sterke verantwoordelijkheidszin
Gezien het administratieve luik van de functie, ben je IT-vaardig.
Wat kan je verwachten?
Een boeiende job met verantwoordelijkheid en alle middelen om jouw culinair talent te tonen · Ondersteuning van een ervaren team en een dynamische groep collega’s waarbij je van nabij gecoacht wordt in de nieuwe job
- Naast een toffe bedrijfscultuur gekenmerkt door teamspirit, integriteit en een no-nonsense aanpak, bieden we jou werkzekerheid, glijdende werktijden, een filevrije omgeving en een marktconform salarispakket incl. extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, 6 ADV-dagen, en alle voordelen van een maaltijdenbedrijf
- Dit in een gereputeerde moderne onderneming, actief in een snelgroeiende sector en met een marktleiderspositie.
Deze kans laat je niet voorbijgaan!
Mail daarom meteen je motivatiebrief en cv naar jobs@derveaux-select.be Derveaux Select, t.a.v. Hilde Derveaux tel. 0495 51 50 36.
De verkennende gesprekken zullen doorgaan in Gent of via Teams.
Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de wet op de privacy (GDPR)