MET DE TREIN:

Stap af in het station Gent-Sint-Pieters. Neem vervolgens tram nr. 21 of 22 richting centrum. Stap af aan de halte in de 'Gebroeders Vandeveldestraat'. Ga verder in de richting van de tram, neem vervolgens de eerste straat links 'Onderbergen' en opnieuw de eerste straat op links. Zo komt u uit in de 'Posteernestraat'. Dit is een éénrichtingstraat. Derveaux Select bevindt zich rechts op de nummers 4/6.

MET DE WAGEN VANUIT:

ANTWERPEN
U neemt de E17 Antwerpen-Gent. Ter hoogte van Gent volgt u richting 'E40 Brussel-Oostende-Gent' en neemt u rechts de afslag 'Gent Centrum'. Na de afslag kunt u terug kiezen tussen 'Gent Centrum' en ' Alle Richtingen'. U volgt links 'Gent Centrum'.

Aan de eerste stoplichten gaat u rechtdoor. Aan de tweede stoplichten volgt u rechts over de tramsporen en op het einde van de straat neemt u 5m links en gaat u rechtdoor in de 'Vlaanderenstraat' (u rijdt nu op de tramsporen). Ter hoogte van het 'Laurentplein' (u ziet het standbeeld van Lieven Bauwens) slaat u links af. Vervolgens neemt u rechts de 'Brabantdam' die vervolgens overgaat in de 'Vogelmarkt'. De straat brengt u langs het grote plein 'de Kouter' en verandert vervolgens van naam in de 'Zonnestraat' . U gaat steeds rechtdoor, links ziet u het Justitiepaleis, u gaat over de brug en neemt vervolgens de tweede straat op uw rechterkant 'Onderbergen'. De 'Posteernestraat' is de eerste straat links. Dit is een eenrichtingsstraat, Derveaux Select bevindt zich rechts op het nummer 4/6. U kunt gemakkelijk uw auto parkeren in de Sint-Michielsparking die zich op het einde van de straat 'Onderbergen' bevindt.

BRUSSEL
U neemt de E40 Brussel-Gent. U verlaat de E40 niet totdat u de afrit E17 Gent-Antwerpen ziet (U neemt niet de R4!). U neemt de E17 en een 500-tal meter verder neemt u de afrit links "Gent B401". Op een bepaald ogenblik kunt u kiezen tussen ' Gent Centrum' en ' Andere Richtingen'. U neemt 'Gent Centrum'. (zie kader hierboven voor verdere richtlijnen)

KORTRIJK
U neemt de E17 Kortrijk-Gent. Aan de verkeerswisselaar van de E17-E40 neemt u de richting 'Gent Centrum'. Een 500-tal meter verder neemt u de afrit links' Gent B401'. Op een bepaald ogenblik kunt u kiezen tussen 'Gent Centrum' en 'Andere Richtingen'. U neemt 'Gent Centrum'. (zie kader bovenaan voor verdere richtlijnen)

OOSTENDE-BRUGGE
U neemt de E40 Oostende-Gent-Brussel. U blijft op de E40 totdat u de E17 Antwerpen-Gent-Kortrijk ziet. U neemt de afrit Gent. Een 500-tal meter verder neemt u de afrit links ' Gent B401'. Op een bepaald ogenblik kunt u kiezen tussen 'Gent Centrum' en ' Andere Richtingen'. U neemt ' Gent Centrum'. (zie kader bovenaan voor verdere richtlijnen).

DERVEAUX SELECT, TRAINING & COACHING, POSTEERNESTRAAT 4-6, 9000 GENT, TEL. +32-9-223 50 36