MET DE TREIN:

U hebt een rechtstreekse trein vanuit de steden Gent, Brussel, Antwerpen en Kortrijk.

Eenmaal aangekomen in het station van Brugge, neemt u de bus naar onze kantoren.
Aan de hoofdingang kiest u lijn 4 of lijn 14.
U stapt af aan de halte Snagaardbrug of een halte verder de Gouden Handrei (Lange Rei).

OF

U neemt het gratis shutllebusje dat om de 20 minuten vertrekt en stopt aan verschillende haltes aan de aan de Lange Rei.
De shuttlebusjes rijden dagelijks van 7u20 tot 19u00.

Wacht niet op een taxi, het is amper 15 minuten met de bus van het station tot ons kantoor. De bus stopt op slechts 150m van onze kantoren.

MET DE WAGEN VANUIT:

ANTWERPEN

Via E17 en E40
Neem de E17 en volg de borden “Gent/Sint-Niklaas”. Houd rechts aan bij het knooppunt Gent-centrum en volg de borden E40 richting Oostende/Brussel. Volg bij het knooppunt Zwijnaarde de borden E40 richting Oostende. Houd rechts aan bij het knooppunt 8-Brugge en volg de borden E403 richting Brugge/Haven Zeebrugge. Neem vervolgens de afrit N351 richting Brugge/AZ Sint-Jan/Waggelwater. U komt rechtstreeks op de Bevrijdingslaan.

Op de Bevrijdingslaan maakt u aan de tweede stoplichten een scherpe bocht naar links en komt u op de R30 richting Maldegem/Knokke-Heist. Na het derde stoplicht neemt u de eerste straat rechts naar de SintClaradreef, sla nogmaals rechtsaf om op de Sint-Claradreef te blijven. Vervolg de weg naar Baliestraat dan ziet u al de Sint-Gilliskerk. U rijdt rond de kerk en komt zo in de Collaert Mansionstraat. Ons kantoor bevindt zich aan uw rechterkant op nr 12.

Via E34 en N49
Neem de E34 en vervolg deze weg naar de N49 (borden Brugge/E34). Na ongeveer 25 km slaat u linksaf naar de N498 richting Brugge. Neem vervolgens de eerste afslag op het rondpunt richting Sijsele. Blijf rechtdoor rijden tot u aan de ring van Brugge komt. Rijd rechts de ring op en sla linksaf aan de Dampoort (dit is de poort ter hoogte van de interieurwinkel Massive). Rijd door de Dampoort en volg de weg via de Langerei. Sla vervolgens rechtsaf naar de Sint-Gilliskoorstraat. Op het einde van deze straat, slaat u rechtsaf. Ons kantoor bevindt zich aan uw rechterkant op nr. 12.

BRUSSEL

Neem de E40 en neem afrit 8 Kortrijk/Roeselare/Brugge. Volg de borden naar E403 Zeebrugge/Brugge. Neem vervolgens de afrit richting Brugge/AZ Sint-Jan naar de Bevrijdingslaan/N351. Zie kader voor verdere richtlijnen.

KORTRIJK-ROESELARE

Via E403
U neemt de E403 richting Brugge. Neem de afslag richting Brugge/AZ Sint-Jan naar de Bevrijdingslaan/N351 richting Brugge. Zie kader hierboven voor verdere richtlijnen.

OOSTENDE

Via A10 en E40
Voeg in op A10 richting E40/Brussel/Brugge/Calais/Veurne. Neem vervolgens afslag 8-Brugge en houd rechts aan naar E403 Brugge/haven Zeebrugge. Neem vervolgens de afrit richting Brugge/AZ Sint-Jan naar de Bevrijdingslaan/N351. Zie kader voor verdere richtlijnen.

BLANKENBERGE

Voeg in op de expresweg/E403 via de oprit richting E40/Veurne/Brussel/A10/Oostende/Kortrijk. Neem de afslag N9 richting Oostende/De Haan/Brugge - Sint-Pieters. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Oostendsesteenweg/N9, ga verder op deze N9 en ga rechtdoor op de 2 volgende rotondes. Sla vervolgens linksaf naar de Kon. Elisabethlaan/N9/R30. Rij ongeveer 550m en sla dan rechtsaf naar de SintClaradreef. Sla nogmaals rechtsaf om op de Sint-Claradreef te blijven. Vervolg deze weg naar de Baliestraat. Sla vervolgens linksaf naar de Lange Raamstraat. Volg deze weg naar Collaert Mansionstraat

KNOKKE

Neem de Natiënlaan/N49 richting Maldegem. Sla na iets meer dan 4 km rechtsaf naar de Dudzelestraat (Brugge/Zeebrugge). Sla vervolgens linksaf naar de Oostkerkestraat. Rij over de brug en vervolg deze weg naar de Brugsesteenweg. Volg de Damse Vaart en rij rechtdoor, door de Dampoort. Rij via de Wulpenstraat naar de Langerei. Volg de Langerei (ongeveer 650 meter) en sla vervolgens rechtsaf in de Sint-Gilliskoorstraat. U komt rechtstreeks in de Collaert Mansionstraat. Onze kantoren liggen op uw rechterkant nr 12.

Er is parkeergelegenheid in de straat waar ons kantoor gelegen is, vergeet echter niet uw nummerplaat in te geven aan de parkeermeter.

DERVEAUX SELECT, REKRUTERING & SELECTIE, COLLAERT MANSIONSTRAAT 12, 8000 BRUGGE