MET DE TREIN:

Vanuit Antwerpen: afstappen in Gent-Dampoort (niet in Gent-Sint-Pieters!).
Vanuit Kortrijk: neem de trein naar Antwerpen Centraal en stap niet af in Gent Sint-Pieters! U blijft in de trein tot het volgende station Gent-Dampoort.
Vanuit Brussel: afstappen in Gent-Sint-Pieters, overstappen op trein richting Antwerpen, eerste halte Gent-Dampoort. Vanuit Oostende, Brugge: trein nemen naar Antwerpen, 2de halte is Gent-Dampoort.
Wacht niet op een taxi, het is slechts 7 minuten te voet naar ons kantoor.

MET DE WAGEN VANUIT:

ANTWERPEN
U neemt de E17 Antwerpen-Gent. Ter hoogte van Gent volgt u richting ‘E40 Brussel-Oostende-Gent’ en neemt u rechts de afslag ‘Gent Centrum’. Na de afslag kunt u terug kiezen tussen ‘Gent Centrum’ en ‘Alle Richtingen’.
U volgt links ‘Gent Centrum’.

Aan de eerste stoplichten rechtdoor. Aan de tweede stoplichten volgt u rechts over de tramsporen en op het einde van de straat slaat u rechts af in de ‘Zuidstationstraat’. Aan het rondpunt neemt u de vierde straat rechts ‘Keizer Karelstraat’. Een 1000-tal meter verder komt u aan de kerk ‘bij Sint-Jacobs’. Aan het rondpunt neemt u de eerste straat rechts ‘Steendam’ Op het einde van deze winkelstraat rijdt u op de brug, Joremaaie genaamd, en neemt u de eerste straat links zijnde de ‘Ham’. U slaat de 2de straat op uw linkerkant in en rijdt op het einde meteen links als u het water ziet (de Leie). Nu rijdt u in de ‘Blekersdijk’ dwz langs het water met de Leie op uw rechterkant. Onze kantoren bevinden zich op het nummer 35 (zie foto pand).

BRUSSEL
U neemt de E40 Brussel-Gent. U verlaat de E40 niet totdat u de afrit E17 Gent-Antwerpen ziet (U neemt niet de R4!). U neemt de E17 en een 500-tal meter verder kiest u “Gent”. Op een bepaald ogenblik kunt u kiezen tussen ‘Gent-centrum’ en ‘Alle Richtingen’. U neemt “Gent Centrum”. (zie kader hierboven voor verdere richtlijnen).

KORTRIJK
U neemt de E17 Kortrijk-Gent. Aan de verkeerswisselaar van de E17-E40 neemt u de richting Gent Centrum. Een 500-tal meter verder kiest u ‘Gent-Centrum B401’. Op een bepaald ogenblik kunt u kiezen tussen ‘Gent Centrum’ en ‘Alle Richtingen’. U neemt ‘Gent Centrum’. (zie kader bovenaan voor verdere richtlijnen).

OOSTENDE-BRUGGE
U neemt de E40 Oostende-Gent-Brussel. U neemt NIET de afrit Gent-Sint Martens Latem maar blijft op de E40 totdat u de E17 Antwerpen-Gent-Kortrijk ziet. U houdt links en neemt de afrit Antwerpen-Gent. Een 500-tal meter verder volgt u ‘Gent’. Op een bepaald ogenblik kunt u kiezen tussen ‘Gent Centrum’ en ‘Alle Richtingen’. U neemt ‘Gent Centrum’ (zie kader bovenaan voor verdere richtlijnen).

DERVEAUX SELECT, REKRUTERING & SELECTIE, BLEKERSDIJK 35, 9000 GENT, TEL. +32-9-223 50 36